Política de cookies

ÚS DE LES GALETES

La página web www.hippiebohomum.com utilitza galetes. Les galetes són fitxers que es descarreguen a l’ordinador en accedir a determinades pàgines web. Aquestes permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o equip y de la forma en com s’utilitza. A més a més, milloren el procés de navegació ja que permeten que la pàgina web ofereixi a l’usuari informació que pot ser del seu interès en funció de l’ús que en fa i del mateix contingut.
En cas de no voler rebre galetes, per favor configuri el seu navegador d’Internet perquè les borri del disc dur del seu ordinador, les bloquegi o l’avisi en cas d’instal·lació. Per a continuar sense canvis en al configuració de les galetes, simplement continui a la pàgina web.

CONSENTIMENT

Les galetes que utilitzem no guarden cap dada personal ni cap informació que el pugui identificar, menys quan es vol registrar de forma voluntaria amb la finalitat d’utilitzar els serveis que posem a la seva disposició o per rebre informació sobre promocions i contingut que pot ser del seu interès.
Al navegar per la nostra web ens indica que està d’acord en l’ús de les cookies comentades i en les condicions de la present política. En cas de no estar d’acord envii un correu electrònic a hippiebohomum@gmail.com.

TIPUS I FINALITATS

En funció de la seva permanència, les galetes poden ser:

  • Galetes de sessió: caduquen quan l’usuari tanca la sessió.

I en funció de l’objectiu poden classificar-se de la següent manera:

  • Galetes de rendiment (tècniques y de personalització): aquestes galetes recorden les seves preferències en els serveis, per la qual cosa no tindrà que tornar a personalitzar-les cada cop que els visiti. Per exemple, l’ajustament de volum de reproductors de vídeo i so.
  • Galetes de registre (tècniques i de personalització): les galetes de registre es generen un cop l’usuari s’ha registrat o ha obert la sessió i s’utilitzen per poder-lo identificar en els serveis amb l’objectiu de mantenir l’usuari identificat de manera que si tanca el navegador o l’ordinador i en un altre moment es torna a conectar, seguirà identificat de totes maneres, facilitant així la navegació. Aquesta funció es pot suprimir en tot moment fent clic a “tanca sessió”. D’aquesta manera, s’elimina la galeta encarregada de recordar-lo i s’haurà de tornar a identificar quan torni a visitar la web. A part de l’identificació, aquestes galetes també serveixen per comprovar si l’usuari està autoritzat per accedir a certs serveis que poden estar disponibles només per alguns usuaris.
  • Galetes d’analítica: quan un usuari visita un servei o informació de la web, genera una galeta analítica en el seu ordinador. Aquesta, que només es genera durant la visita, servirà per identificar-lo de manera anònima (identifica navegadors i dispositius, no a persones) en properes visites amb els següents objectius; saber el número de visitants que té la web i les seves tendències, els continguts que més es visiten… Aquestes galetes només s’utilitzen amb propòsits estadístics que puguin ajudar a optimitzar l’experiència dels usuaris a la pàgina web.
  • Galetes publicitàries pròpies: serveixen per saber si un usuari ha visitat o no la publicitat que s’inclou a la web, permetent la millor gestió possible dels espais publicitaris i dels seus anuncis.
  • Galetes publicitàries de tercers: a part de la publicitat gestionada per la pàgina, es podrà oferir a anunciants l’opció de servir anuncis a través de tercers. D’aquesta manera aquests tercers poden emmagatzemar galetes enviades des dels continguts de la pàgina procedents de la navegació dels usuaris i accedir a les dades que s’hi guarden. Les empreses que generen aquestes galetes tenen les seves pròpies polítiques de privacitat.

COM BLOQUEJAR O ELIMINAR LES GALETES

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador. Pot trobar informació sobre com fer-ho en els links de sota:

No obstant l’informem de la posibilitat que al desactivar alguna galeta impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts a al pàgina web.

MODIFICACIONS

La pàgina web www.hippiebohomum.com pot modificar la seva política de galetes en funció de les exigències legals i per aquesta raó li aconsellem que la visiti periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius a la política es comunicarà mitjançant la web o a través de correus electrònics, pels usuaris registrats.