Condicions de compraCOMPRA ONLINE
Hippiebohomum t’ho posa fàcil: només has de triar els productes que desitges comprar i seguir amb el procés de compra. La comanda estarà completada en pocs minuts i sense necessitat de registrar-se prèviament. Realitzar una comanda a la nostra web suposa l’acceptació de les condicions legals de compra.

FORMES DE PAGAMENT
Les formes de pagament a triar un cop realitzi la comanda són targeta de crèdit o transferència bancària.

ENVIAMENTS
Realitzem enviaments a tot el món.
En un plaç de 48 – 72 hores laborals ens posarem a elaborar la teva comanda i l’entregarem a l’agència encarregada de fer el transport. Les comandes pagades a través de transferència bancària no es començaran a elaborar fins haver-se fet efectiu el pagament i per tan poden estar subjectes a petits endarreriments.

Tots els nostres productes estan fets a ma i és per això que hi ha la possibilitat de que pateixin un endarreriment depenent l’època de l’any.

CANVIS I DEVOLUCIONS
Només s’accepten devolucions o canvis en el cas que el producte no correspongui amb el comprat o per error de talla. En aquest cas el cost és gratuït.
El plaç per a fer el canvi o devolució és de 15 dies naturals des del dia de la recepció de la compra i tots els productes s’han de retornar en el seu estat original.

Com realitzar una devolució o canvi?

  • Primer de tot busca el teu número de comanda i envia un correu a hippiebohomum@gmail.com amb el número de comanda i els productes que vols retornar i/o canviar i nosaltres et contestarem el més ràpid possible amb l’adreça on s’han de retornar.
  • Tan bon punt rebem el teu enviament i comprovem el seu estat, ens posarem en contacte amb tu per dir-te si tot és correcte i procedirem a realitzar el canvi (o devolució en cas que el producte sigui l’equivocat).


Si tens qualsevol altre dubte o problema no dubtis en contactar amb nosaltres a través del formulari o enviant un missatge a hippiebohomum@gmail.com. Intentarem contestar el més ràpid possible!