Avís legal i política de privacitat

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, a continuació es faciliten les següents dades: l’empresa titular del domini web és Hippiebohomum (des d’ara el propietari) i el correu electrònic de contacte és hippiebohomum@gmail.com.

Aquesta política de privacitat estableix els termes en què el propietari usa i protegeix la informació que proporcionen els usuaris al moment d’utilitzar el lloc web. En demanar omplir els camps d’informació personal es fa assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada, pel que li recomanem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar que està d’acord amb aquests canvis.

L’ús d’aquest web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

RECOLLIDA, FINALITAT I TRACTAMENT DE DADES

Hippiebohomum podrà recollir informació de caràcter personal mitjançant l’enviament de correus electrònics o omplint els formularis de la web. En aquest sentit el propietari serà el responsable d’aquestes dades.
La finalitat d’aquesta recollida de dades és proporcionar un millor servei i millorar els nostres productes. És possible que s’enviin correus electrònics a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altre informació que considerem rellevant per a vostè. Aquests correus poden ser cancel·lats en qualsevol moment.
Hippiebohomum està totalment compromesa en complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura.

INFORMACIÓ A TERCERS

El propetari informa als usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres persones i/o organitzacions, a no ser que aquesta cedesió de dades estigui amparada en una obligació legal.
Així mateix, aquesta web pot tenir enllaços a altres llocs que poden ser del seu interès. Un cop vostè faci clic en aquests enllaços i abandoni la notra pàgina, ja no tenim el control sobre el lloc al qual és redirigit i per tan no sóm responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat, per la qual cosa és recomanable que les consulti per confirmar que hi està d’acord.

ÚS DE GALETES

Les galetes fan referència a fitxers que s’envien amb la finalitat de solicitar permís per emmagatzemar-se al seu ordinador. A l’acceptar el fitxer es crea i la galeta serveix per tenir informació sobre el tràfic web i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altre funció de les galetes és la de reconèixer individualment un usuari i per tant poder brindar un millor servei i més personalitzat.
Aquest lloc web fa servir galetes i podeu trobar-ne tota la informació a la pàgina “Política de cookies”.

DRETS DELS USUARIS

El propietari no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, excepte que sigui requerit per un jutge amb una ordre judicial.
Els usuaris podran exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que preveu la normativa legal vigent de protecció de dades personals.
Per fer ús d’aquests drets l’usuari haurà d’enviar un comunicat escrit, aportant documentació que acrediti la seva identitat. Aquest escrit haurà de reflectir la següent informació: nom i cognoms de l’usuari, petició de sol·licitud, domicili i les dades acreditatives.

Hippiebohomum es reserva el dret de canviar els termes de la present política de privacitat en qualsevol moment.